ALUEINFO

Aluekartta

Suosittelemme pääsylipun ostamista ennakkoon, näin vältetään jonojen syntyminen lipunmyyntiin ja rannekevaihtoon. Ainoastaan kahden (2) päivän liput tulee vaihtaa rannekkeeseen ennen festivaalialueelle siirtymistä. Lipunmyynti ja rannekkeenvaihtopiste sijaitsevat sisääntuloportin läheisyydessä. Tapahtuma on k-18. Suosittelemme pukeutumaan sään mukaisesti, illalla auringon laskettua saattaa olla viileää, jos tuulee.

SIJAINTI

Suvilahden festivaalikenttä (Kaasutehtaankatu 1, Helsinki)

IKÄRAJA

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

FESTIVAALIN AUKIOLOAJAT

Pe 15.7.2022 kello 16.00 – 00.00

La 16.7.2022 kello 12.00 – 00.00

Artistit aloittavat esiintymisen 30 min porttien avaamisen jälkeen ja viimeinen artisti lopettaa 60 min ennen porttien sulkeutumista.

Tarkempi aikataulu löytyy etusivun kohdasta Aikataulu

PÄÄSYLIPUT

Liput 47,50 € / 1pv ja 81,50 € 2 pv, myynti Tiketti Oy, p. 0600-1-1616 ma–pe 9–21, la 11-21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm) ja www.tiketti.fi

Tapahtumaan myydään myös pääsylippuja portilta, jos lippuja on vielä jäljellä. Kahden (2) päivän liput tulee vaihtaa rannekkeeseen ennen festivaalialueelle siirtymistä. Lipunmyynti ja rannekkeenvaihtopiste sijaitsevat sisääntuloportin läheisyydessä.

MAKSUTAVAT TAPAHTUMA-ALUEELLA

Tapahtuma on ns cashless eli emme käytä käteistä rahaa. Maksutapoina ovat yleisimmät debit- ja creditkortit, mobile pay, apple pay sekä google pay.

PAIKALLE SAAPUMINEN

Suosittelemme saapumaan paikalle julkisilla kulkuneuvoilla. Lähin metroasema on Kalasataman metroasema. HSL liikennöi normaalin aikataulunsa mukaisesti perjantaina ja lauantaina, heillä ei ole lisävuoroja tarjolla. Joukkoliikenteen aikataulut löytyvät osoitteesta www.hsl.fi.

Pysäköinti on Helsingissä maksullista. Kauppakeskus Redistä löytyy maksullinen parkkihalli.

Lähin kaupunkipyöräasema sijaitsee Kalasatamassa. Omalla polkupyörällä saapuville ei valitettavasti ole varattu omaa vartioitua pyöräparkkia, ainoastaan omalla vastuulla toimiva pyöräparkki.

TURVATARKASTUS

Kaikki kantamukset tarkistetaan portilla. Mahdolliset vartalotarkistukset tehdään järjestyksenvalvojien satunnaistarkastuksina. Suosittelemme, ettei alueelle tuoda selkäreppua isompaa kantamusta.

Kiellettyjä ovat alkoholi, huumausaineet, lasi, sateenvarjot, retkituolit, lastenrattaat, aerosoli, ilokaasu, monitoimityökalu, laserosoitin, valotikut, ampuma- tai teräaseet, vahingoittamiseen tarkoitetut välineet, räjähteet, soihdut, ilotulitteet.

Sallitua on tuoda kamera tai gopro tai vastava, tabletti, selfietikku, tarvitsemasi reseptilääkkeet (ota resepti mukaan), meikit, aurinkorasva, käsidesi, avaamattomat sähkötupakan nesteet, joiden sisällön tunnistaa helposti, picnic-viltti sekä oma tyhjä juomapullo.

LIIKUNTA- JA NÄKÖRAJOITTEISET

Saattaja (1 hlö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan tai näkövammaisen lipullisen asiakkaan mukana ilmaiseksi sisään. Saattaja ei tarvitse erillistä lippua. Tapahtuma-alueesta pyritään tekemään mahdollisimman esteetön.

JÄRJESTYKSENVALVONTA

Tapahtumaturvallisuudesta huolehtii alan ammattilaiset. Tapahtumasta on tehty turvallisuussuunnitelma poliisi- ja pelastusviranomaisten suositusten mukaisesti.

NARIKKA/TAVARANSÄILYTYS

Festivaalialueen pääportin vieressä alueen sisäpuolella on maksullinen narikka, hinta on 3,50 €. Säilytystilojen rajallisuuden vuoksi emme voi säilöä narikassa rinkkoja tai muita isoja laukkuja. Isot laukut voi säilöä Helsingin rautatieaseman tavarasäilytyksessä.

VESI

Sisätiloissa olevista wc-tiloista voi täyttää juomapullonsa. Pullon voi täyttää myös ulkoalueen baarista, täytön hinta on 1,00 € sis alv 24% jos se on ainoa ostos.

ENSIAPU

Ensiavusta tapahtuman aikana huolehtii Suomen Punainen Risti, heidän toimipiste löytyy sisääntuloportin läheisyydestä.

PULLONKERÄYS, KIERRÄTYS JA JÄTEHUOLTO

Alueella on pullon- ja tölkinkeräys. Alueen roska-astioista löytyy erilliset säiliöt biojätteelle, muoville, sekajätteelle sekä palautettaville pulloille ja tölkeille.

VALO- JA VIDEOKUVAUS

Tapahtumassa saa ottaa valokuvia sekä videokuvaa omaan käyttöön ja jakaa sitä sosiaalisessa mediassa hashtagilla #urbaanitlavatanssifestivaalit Tapahtuman aikana otetaan myös video- ja valokuvaa markkinointikäyttöä varten.